Allergieneusspray HTP Natriumcromoglicaat 20mg/ml - 20 ml

Momenteel niet voorradig

Melden bij beschikbaarheid
6,54
1 ml = € 0,33
1 ml = € 0,33

bijsluiter

Werking van het geneesmiddel
Allergieneusspray HTP Natriumcromoglicaat 20 mg/ml, neusspray remt overgevoeligheidsreacties, zodat verschijnselen als loopneus, verstopte neus en jeuk (zoals die voorkomen bij hooikoorts) worden voorkomen.

Toepassing van het geneesmiddel
Allergieneusspray HTP Natriumcromoglicaat 20 mg/ml, neusspray wordt toegepast ter voorkoming van een ontsteking van het neusslijmvlies die het gevolg is van een overgevoeligheidsreactie voor een bepaalde stof (zoals bij hooikoorts).

Wisselwerkingen met andere geneesmiddelen en andere wisselwerkingen die de werking van dit geneesmiddel kunnen beïnvloeden
Er zijn geen wisselwerkingen van dit geneesmiddel met andere geneesmiddelen bekend.

Speciale waarschuwingen
Aangezien dit geneesmiddel preventief werkt is het belangrijk de behandeling ononderbroken voort te zetten gedurende de periode dat u bent blootgesteld aan de stoffen waarvoor u overgevoelig bent. Dit geneesmiddel is dus niet geschikt om klachten direct te verhelpen, doch om deze te voorkomen.

Indien u na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten bemerkt, raadpleeg dan uw arts.

Dosering en wijze van gebruik
Indien u dit geneesmiddel op voorschrift van de arts gaat gebruiken dan dient het voorschrift van de arts te worden gevolgd. De gebruikelijke dosering voor kinderen en volwassenen is om de 3 à 4 uur één verstuiving in elk neusgat.

Samenstelling
Allergieneusspray HTP Natriumcromoglicaat 20 mg/ml, neusspray bevat per ml 20 mg natriumcromoglicaat, de werkzame stof. De neusspray bevat als hulpstoffen: benzalkoniumchloride (0,1 mg per ml), natriumedetaat (0,1 mg/ml) en gezuiverd water.

Registratiehouder
Healthypharm B.V.
Nieuwe Donk 3
4879AC Etten-Leur
Nederland

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader door deze categorie: Allergische klachten