Immufast immuunbooster - 10 tabletten

Momenteel niet voorradig

Melden bij beschikbaarheid
12,34

Gebruikt u andere geneesmiddelen? Vraag ons om advies!

Algemeen

Fytostar Immufast is een 5 daagse kuur die het immuunsysteem een boost geeft. De tabletten bevatten een krachtige combinatie van 1-3, 1-6 beta glucanen, Reishi en Astragalus. 

Dosering
2 x daags 1 tablet innemen: 1 x 's ochtend en 1 x 's middags bij de maaltijd. De kuur mag herhaald worden.

Ingredienten
Vulstof: microkristallijne cellulose, concentraat van saccharomyces cerevisiae, vulstof: dicalciumfosfaat, extragalosiden en reishi (ganoderma lucidum) gestandaardiseerd op B-glucanen, antiklontermiddelen: gehydrogeneerde katoenzaadolie en magnesiumstearaat, zinkcitraat, vulstof: siliciumdioxide, omhulling: hydroxypropyl-methylcellulose, draagstof: calciumcarbonaat, kleurstof: titaandioxide, draagstof: hydroxypropylzetmeel, kopergluconaat, antiklontermiddel: talk, bevochtingsmiddel: polysorbaat 80, draagstof: maltodextrine, foliumzuur, natriumseleniet, cholecalciferol, glansmiddel: bijenwas, cyanocobalamine.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Blader door deze categorie: Weerstand