Milprazon kleine hond 2,5mg/25mg - 4 tabletten

Levertijd ca. 3 werkdagen

€ 10,27
8,18
U bespaart 20 %


bijsluiter

Milprazon voor de hond is een ontwormingsmiddel dat veilig is in gebruik en effectief is tegen verschillende soorten wormen.

Dit product bevat als werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Milbemycine is een werkzame stof tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden gebruikt ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen in Zuid- en Oost-Europa voor en worden overgebracht door besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Een goede ontworming van uw hond is heel belangrijk. Wormen kunnen namelijk de gezondheid van uw huisdier ernstig aantasten. Ook kunnen sommige wormsoorten mensen infecteren. Het voorkomen van worminfecties is daarom belangrijk. Goede en regelmatige ontworming kunnen hieraan bijdragen.

De Milprazon 2,5 mg tabletten zijn geschikt voor kleine honden en pups met een gewicht van ten minste 0,5 kg.

De Milprazon 12,5 mg tabletten zijn geschikt voor grotere honden met een gewicht van ten minste 5 kg.

 

Een tablet Milprazon voor kleine honden en pups bevat:

  • 2,5 mg Milbemycine oxime
  • 25,0 mg Praziquantel

 

Contra-indicaties

Niet gebruiken tablet voor kleine honden en pups jonger dan 2 weken oud en/of meteen gewicht van minder dan 0,5 kg. De tablet voor grote honden niet gebruiken bij dieren met een gewicht van minder dan 5 kg. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of (een van) de hulpstoffen.

Blader ook door deze categorieën: Geneesmiddelen voor honden, Diergeneesmiddelen